Стилиян Лукаров написа:Може и с двете в зависимост, как ви е по-лесно. Аз практикувам полагане на платна XPS и после замазка армирана с метална мрежа. При тази манипулация дебелината на замазката трябва да е минимум 4см.
Любомир Стефанов написа:Стилиян Лукаров написа:Може и с двете в зависимост, как ви е по-лесно. Аз практикувам полагане на платна XPS и после замазка армирана с метална мрежа. При тази манипулация дебелината на замазката трябва да е минимум 4см.
Добре благодаря. А в най високата част трябва да я почна с замаска само ли или от 10-те см да почна с по тънки плана до най високата част.
Стилиян Лукаров написа:Любомир Стефанов написа:Стилиян Лукаров написа:Може и с двете в зависимост, как ви е по-лесно. Аз практикувам полагане на платна XPS и после замазка армирана с метална мрежа. При тази манипулация дебелината на замазката трябва да е минимум 4см.
Добре благодаря. А в най високата част трябва да я почна с замаска само ли или от 10-те см да почна с по тънки плана до най високата част.
Ако не гониш топлоизолационни качества, то от най-високата част се започва с дебелина на пласта 2см. без да слагаш изолация. Ако се гонят и топлоизолационни свойства и "плаващ под", то навсякъде си слагаш топлоизолационни плоскости, както и вдигаш по цокъла на стените лента от 10-12см. Може да се варира с дебелината на плоскостите в зависимост от денивелацията на помещението.
Назад към Зидарии, мазилки, замазки, шпакловки и боядисване
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта