Търся човек за дългосрочна строителна / градинарска работа

Изображение
Правила на форума
Сектор за частни обяви и физически лица извършващи услуги.
*Първо и основно условие за всеки, който продава или предлага услуги е да се представи в секцията за представяне на форума или в самата тема която пуска! Обяви без данните на собственика им, ще бъдат изтривани. Задължителни изисквания за представяне: Трите имена, местожителство, телефон.
*Oбяви за услуги, продажби, замени или наеми без реални снимки, цени и контакт за връзка ще бъдат цензурирани или трити без предупреждение!
*Неграмотно написани обяви ще бъдат трити без предупреждение!
*Обяви и заглавия на обяви, написани с големи букви ще бъдат цензурирани или изтривани без предупреждение!
*В обяви за извършване на услуги е задължително да се пускат актуални снимки на лична работа! Снимките трябва да са ясни и да показват вашата работа в детайли! При неизпълнението на това условие, обявата ще бъде незабавно изтрита без предупреждение или уведомяване на потребителя! *Всеки Потребител има право на 2 обяви за един месец. Пример: 1 обява за продажба/и и 1 обява за услуга/и.

Търся човек за дългосрочна строителна / градинарска работа

Мнениеот ЗиМ на 16 Фев 2022 00:29

Търся човек за дългосрочна строителна довършителна дейност на груб строеж на къща (София).
Аз съм единият изпълнител, затова търся още един (с изключение най-много още двама).
Търся опитни хора, защото в 30% - 70% от работата човекът сам ще носи отговорност за извършеното от него.
Покрай работата по къщата има и много дворна работа: ограда, настилка, нов строеж, градинарство и др.
Моля в предложенията си опишете видовете строителен опит, който имате, както и колко време се занимавате със строителство.
Благодаря.
ЗиМ

Re: Търся човек за дългосрочна строителна / градинарска работа

Мнениеот Polad112 на 23 Авг 2022 16:58

Имам човек, пишете ми на лично за да се разберем или ми позвънете на тел: 0877689128
Polad112
Потребител

Назад към Търси - предлага