vlmladenov написа:Днес изпаднах в една малко конфузна ситуация с един клиент като ми поиска проект за конструкцията и визуализация. До сега съм правил чертежите на хартия , но май трябва да премина на друго ниво.Трябва ми безплатна програма за чертане и по точно за покриви. Знам , че има платени програми като AUTOCAD и др. , но ми се иска първо да изпробвам нещо по любителско. Ако някой знае за такива програми нека да пише.
pooh написа:
А относно искането на "пациента" - тази услуга е от порядъка на 500-2500 лв. ... тааа, хайде да не наглеят много, ако не са готови да отговорят на изискванията!
vlmladenov написа: Прави сте за това, че всичко трябва да се заплаща, но за да стане това трябва да си закупят наръчник за подобаващи клиенти.
В магазина човек като отиде да си купи един хляб в цената му влиза транспорт,труд,суровина,лицензи и др. и все пак го взима. При нас като им заявиш, че офертата ще струва 100лв те гледат като извънземно, а не правят сметка, че тази оферта отнема време,транспорт,труд, умения , които явно не се броят за сливи дори. Работата е объркана много.Трябва да спрем да си сваляме гащите, защото после няма да можем да ги вдигнем.
vlmladenov написа:Днес изпаднах в една малко конфузна ситуация с един клиент като ми поиска проек за конструкцията и визуализация. До сега съм правил чертежите на хартия , но май трябва да премина на друго ниво.Трябва ми безплатна програма за чертане и по точно за покриви. Знам , че има платени програми като AUTOCAD и др. , но ми се иска първо да изпробвам нещо по любителско. Ако някой знае за такива програми нека да пише.
Назад към Сайтове, технологии и интересни идеи
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта