От къде си купувате оборудване и къде е най-евтино?

Практични връзки, мнения и наблюдения. Дискусии и обсъждане на видовете модели и марки на инструменти и машини.
Правила на форума
В темата "Професионален инструмент" се забранява публикуването на контактна информация за магазини и линкове към сайтове за продажба на инструменти! Също така е забранено и пускане на рекламни постове и обяви за продажба на инструмент! Забраната касае магазини, сайтове и физически лица, предлагащи ръчен инструмент за монтажи при строителни ремонти и авторемонти, както и многофункционалните (multi tool) инструменти!
Всеки потребител, който се интересува от адреси, телефони или сайтове на магазини може да зададе спокойно въпроса си в темата. Отговорите се получават на лични съобщения от Администратор или който и да е потребител на форума!

*Каталози на професионални марки ръчен инструмент ще намерите на 2-ра страница - последен пост!
*Магазини на фирми-вносители за продажба на висококачествен ръчен инструмент ще намерите на 3-та страница!
*Информация, новини и актуализация на стоки от магазини предлагащи професионален ръчен инструмент, представена с линкове, се разрешава само за фирмите вносители, изброени от Администратора на 3-та страница!

От къде си купувате оборудване и къде е най-евтино?

Мнениеот Zlatko_DD на 02 Мар 2021 19:06

Здравейте колеги,
В процес съм на оборудване на работилница за ремонти на мотори. Имам доста голяма част от ключовете, но искам да си закупя още някои неща - заваръчен апарат, струг и т.н.
Къде намирате най-добри цени, ползвате ли някъде отстъпки?
Благодаря предварително!
Zlatko_DD

Re: От къде си купувате оборудване и къде е най-евтино?

Мнениеот Стилиян Лукаров на 02 Мар 2021 19:31

За най-евтино не знам, но за качествена техника и инструмент, мога да дам няколко линка. Като си оборудвах моята работилничка, преравях нета с месеци и съм събрал добър списък с фирми и магазини.
SHL - Строителство и ремонт
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
http://www.bgremonti.com
http://www.otpushvane.com
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Аватар
Стилиян Лукаров
СМР
СМР

Назад към Механизация, машини, инструменти, оборудване