Казвам 2ри етаж или таванско защото и аз незнам как се води. Като погледна нагоре виждам гредите и постостите на покрива. Нямам плоча под него.
След като измазах 1вия етаж смятам 2рия да бъде с ГК по финансови причини ( ако греша моля да ме поправите )
Положението е горе долу следното :
Стълбище - открито от всички страни и дърпа топлината от радиатора на долния етаж
- смятам нивото да е малко над прозореца на площадката и до края на зида на вратата.
Спалня - тук мисля тавана да падне малко над прозореца на нивото на Итонг-а
Стена между детска и спалня -
тук мисля да падне под колоната, но не знам как да постигна звукоизолация.
Хола - тук е най-голям проблема и поради голямата квадратура и желанието ми нещо по различно от обикновен прав таван.
Нещата които не са ми ясни са ще може ли да се пуснат толкова дълги окачвачи за картона и дали е удачно да се монтират на гредите на покрива понеже не виждам къде другаде може.
Второ над картона смятам да разположа 2 слой 5 см топло изолация за да запазя топлината в помещенията, но какво може да се направи по шумо изолацията понеже когато се затвори отгоре остава едно общо пространство.
Ще бъда благодарен на всякакви съвети и насоки :-D
Качил съм снимките към външен сайт понеже не ми дава да ги прикача към мнението.
Модератор: Проблема със снимките се решава елементарно - [img]<адреса_на_снимката>[/img]