Fantastic Services България - Над 100 Услуги за Вашия Дом

Изображение
Правила на форума
Сектор за фирмени обяви, презентации и семинари.
*Реклами за услуги, продажби, замени или наеми без име на фирмата, реални снимки, цени и контакт за връзка ще бъдат цензурирани или трити без предупреждение!
*Неграмотно написани обяви ще бъдат трити без предупреждение!
*Обяви и заглавия на обяви, написани с големи букви ще бъдат цензурирани или трити без предупреждение!
*В обяви за извършване на услуги е задължително да се пускат актуални снимки на фирмените продукти или изработка! При неизпълнението на това условие, обявата ще бъде незабавно изтрита без предупреждение или уведомяване на потребителя! Заварените обяви преди 01.02.2011г не подлежат на цензура и изтриване!

Fantastic Services България - Над 100 Услуги за Вашия Дом

Мнениеот fantasticservicesbg на 09 Сеп 2022 14:49

Изображение

Fantastic Services e компания с над десетилетие стаж в сферата на услугите за дома. Фирмата предлага услугите си на 3 континента - САЩ, Австралия и Европа и е доказан източник на услуги за стотици хиляди хора по света. От скоро Fantastic Services е и у нас и предлага първокласните си услуги на цени достъпни за всеки един бюджет. Компанията назначава само най-добрите експерти с поне 5 год. стаж в сферата и ги екипира с най-доброто оборудване и инструменти на пазара. Това прави работата на експертите лесна и ефективна и гарантира перфектният резултат без значение, от какво се нуждаете.

С помощта на Fantastic Services, може да се възползвате от професионални ел. техници, водопроводчици, ключари и мн. други както и над 100 услуги за дома Ви. Ремонт на бани, на уреди, лепене на плочки, монтаж на уреди и каквато и да била друга нужда за дома Ви - Fantastic Services е насреща!
Изображение
Ако желаете да научите повече за компанията, посетете официалният й уебсайт където ще може да прегледате пълния набор от услуги и да научите защо Fantastic Services е пърият избор на толкова много хора по света. Центърът за обслужване на клиенти също така очаква обажданията Ви на тел. 0700 33 700, 24ч. на ден.

e-mail: fantasticservicesbg@gmail.com
https://fantasticservices.bg/
0700 33 700
бул. Сливница 201, Варна, България
Аватар
fantasticservicesbg
 
Мнения: 1
Регистриран на: 14 Яну 2022 15:13
Местоположение: София
Skype: fantasticservices

Назад към Място за реклама!

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта