ОТКРИВАНЕ НА ТЕЧ С ТЕРМОКАМЕРА В БАНИ

Изображение
Правила на форума
Сектор за фирмени обяви, презентации и семинари.
*Реклами за услуги, продажби, замени или наеми без име на фирмата, реални снимки, цени и контакт за връзка ще бъдат цензурирани или трити без предупреждение!
*Неграмотно написани обяви ще бъдат трити без предупреждение!
*Обяви и заглавия на обяви, написани с големи букви ще бъдат цензурирани или трити без предупреждение!
*В обяви за извършване на услуги е задължително да се пускат актуални снимки на фирмените продукти или изработка! При неизпълнението на това условие, обявата ще бъде незабавно изтрита без предупреждение или уведомяване на потребителя! Заварените обяви преди 01.02.2011г не подлежат на цензура и изтриване!

ОТКРИВАНЕ НА ТЕЧ С ТЕРМОКАМЕРА В БАНИ

Мнениеот hexagon на 05 Авг 2019 15:38

Откриването на скрити течове с термокамера може да се използва за бани, тераси, покриви и фасади с успеваемост над 90% ако технологията се използва от сертифицирано лице с подходящи познания относно строителните системи и висок клас уреди за сградна диагностика.

Когато се обследват мокри помещения (бани и тоалетни) се изисква следната специфична подготовка:

- не мокрете пода и стените 4 часа преди обследването;

- отстранете всички подвижни предмети 4 часа преди обследването от пода и стените; кофи, легени, постелки, кърпи за ръце, хавлии, кошове за отпадъци, четки за тоалетни чинии, гумени постелки, гъби и т.н. Това се налага за да не се задържа влага под тях и да се темперират пода и стените така, че да се виждат всички аномални зони причинени от скрития теч;

- ако нямата ТЕЦ включете бойлера си за да има топла вода;

- през тези 4 часа може да използвате мивката и тоалетната чиния;

- при обследвания в кухни изпразнете предметите под шкафа с мивката.

Важно е съвестно да се подготвят всички апартаменти, които ще бъдат обследвани, за да може да получите най-точното измерване без да се подвеждат уредите и оператора.

За нуждите на застрахователите ние изготвяме подробни и опростени термографски отчети с приложен снимков материал и полета с коментари към всяка снимка:
Изображение

За нуждите на инспекциите, които извършваме разполагаме с две термокамери FLIR T640 и FLIR T330 както и с пълен комплект влагомери от TRAMEX:
Изображение
Изображение

В България има само двама специалисти със сертификация 2-ро ниво, която не е получена в страната и за момента само ние разполагаме с жилищен инспектор с международен сертификат от (проверете тук) InterNACHI USA.
Изображение

ОБАДЕТЕ НИ СЕ СЕГА: 0894 710221
ITC Certified Thermographer Level 1
Certified Home Inspector
Member of InterNACHI
Member of BACIW
Аватар
hexagon
Потребител
 
Мнения: 14
Регистриран на: 23 Яну 2011 14:51
Местоположение: Sofia, Bulgaria

Назад към Място за реклама!

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта