Доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци

Изображение
Правила на форума
Сектор за частни обяви и физически лица извършващи услуги.
*Първо и основно условие за всеки, който продава или предлага услуги е да се представи в секцията за представяне на форума или в самата тема която пуска! Обяви без данните на собственика им, ще бъдат изтривани. Задължителни изисквания за представяне: Трите имена, местожителство, телефон.
*Oбяви за услуги, продажби, замени или наеми без реални снимки, цени и контакт за връзка ще бъдат цензурирани или трити без предупреждение!
*Неграмотно написани обяви ще бъдат трити без предупреждение!
*Обяви и заглавия на обяви, написани с големи букви ще бъдат цензурирани или изтривани без предупреждение!
*В обяви за извършване на услуги е задължително да се пускат актуални снимки на лична работа! Снимките трябва да са ясни и да показват вашата работа в детайли! При неизпълнението на това условие, обявата ще бъде незабавно изтрита без предупреждение или уведомяване на потребителя! *Всеки Потребител има право на 2 обяви за един месец. Пример: 1 обява за продажба/и и 1 обява за услуга/и.

Доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци

Мнениеот bild3r на 08 Мар 2021 17:42

Ванеса Берк Транс ЕООД извозва на строителни отпадъци с контейнери в София и София област. Отпадъците се извозват до лицензирано сметище. Работим бързо, коректно и професионално. Доставяме голямо разнообразие от контейнери 4, 6, 7, 8 и 10 кубикови контейнери. Цените за наем на контейнери за строителни отпадъци от Ванеса Берк Транс може да видите https://www.vanesaberktrans.com/konteyneri-za-stroitelni-otpadaci.
Също така, предлагаме и извозване на строителни отпадъци със самосвал до 2,5 т.
bild3r
 
Мнения: 1
Регистриран на: 06 Мар 2021 23:51
Skype: nedusic

Назад към Търси - предлага

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта