Занаятчийски кът. Металообработка - шлосерство, стругарство, ковачество, заваряване, леене на метали и други. Дървообработка - дърворезба, гравиране, пирография, мебелно производство и други. Също така и кожарство, грънчарство, шивачество, обущарство, скулптура, и други.
nikolayvarna написа:Аз и във Фейсбука го харесах, тук няма такъв бутон, но
Я се върни на другата страница и виж пак дали няма бутон за харесване и споделяне... Има го в бутоните. Всеки може да си го сложи в своя пост. Бутона се казва "AddThis" и се намира на първи ред, веднага след бутона "Цвят на шрифта". Можете да пробвате бутоните в раздел "Дърдорилня", тема "Тестове".
Разгледайте новият ми онлайн магазин за иновативни инструменти, пестящи време и енергия на майсторите, с помощта на които се постига по-добро качество: MANA.bg
"Промяната на човешкото съзнание вече не е лукс, който, така да се каже, е постижим само за малцина, а необходимост, за да не се самоунищожи човешкият род." Екхарт Толе
Разгледайте новият ми онлайн магазин за иновативни инструменти, пестящи време и енергия на майсторите, с помощта на които се постига по-добро качество: MANA.bg
"Промяната на човешкото съзнание вече не е лукс, който, така да се каже, е постижим само за малцина, а необходимост, за да не се самоунищожи човешкият род." Екхарт Толе