admin написа: В началото може и да ни подмине, защото сме малки и незначителни, но ще стигне и до нас.
Не съм съгласен , нас не ни е подминало и няма и да ни подмине, още от няколко години насам,когато беше първата вълна от имигранти от Сирия, Гана и т.н. Направете си една разходка около Ц.У.М. и женския пазар в София (ако искате тя да е по-убедителна,направете я по време на молитва) ,ако не сте обедини ,направете си една до юго-източна България.Друго на страна е 2-я стандарт и потурчването на циганите (ромите).
Направи ми впечатление изказването на мнозина лидери на страни по организирани и засегнати от нашата ,(може би защото там осъзнават,че са държава и главите на чело ,знаят какво правят),всички се позовават на расизма и нацизма. Какво означава расизъм,когато си си малцинство в собствената си държава ? Не разбирам, защо нацизма (националсоциализъм) се свързва със сегашното се случващо,този вид на управление си е показал "чаровете" и се е видяло до къде може да се стигне.
Агресията ще доведе до отвръщане с агресия, с която нашата хубава и овча държава няма да може да се справи, само ще бъдем заклеймени ,като по-горе плашещото нарицание расисти. Но това е в глобален изглед (ще каже някой , "мен какво ме касае"). ...