.gif)
stodi68 написа:Това лято смених водопроводните тръби в къщи . Какви с какви ?
През всяко пускане на водата от кухнята или от банята се чува звук... ОТ или В, т.е. къде се пуска водата и откъде се чува звука?
Стария ми бойлер свиреше, а го бях пълнил точно така, преди година и половина го смених(замалко да гръмне - беше почти заврял и не беше задействала нито една защита), купих пак същия на елдом-инвест( изгоре пущината в най-лошия момент от финансова гледна точка) и стария след подмяна на защитите го дадох на кума в апартамента да го ползва когато правят профилактика на ТЕЦ-а. Таа, 2-3 месеца след замяната, ми се обажда кума и пита - "Абе, при теб свиреше ли бойлера?" Аз се плеснах по челото и тогава се усетих, че след подмяната на бойлера вече го няма гадното свирене - така бях свикнал с него, че не забелязах липсата му!admin написа:Пробвай и по лесен вариант преди да пристъпиш към нещо друго - източи бойлера и го напълни бавно, като пуснеш малко вода от крана. Остави топлата вода на смесителя на мивката отворена. Като потече вода от там, остави да се изтича 5-10 минути и затвори. После пиши за резултат.
academil написа:А. Наличие на места на стесняване на тръбите. Стесняване на тръбите може да се дължи на натрупване на замърсяване (кал, ръжда, пясък),
некачествена заварка с вътрешно натрупване на материал, лоши съединения на фланци или резби, а също така и попадане вътре в тръбите на
уплътнителни елементи, части от кълчища или лента, забравени заглушки, редки случаи на въздушни тапи.
В случая най-вероятно е лошо изпълнение на връзката на пластмасовите тръби в участъка .
academil написа:Във връзка със зачестилите въпроси без конкретизация, както и на въпроси, отнасящи се до принципа "Направи си сам",
си позволявам отново да обърна внимание на задаващите въпроси.
Форумът е професионален и не е място за начално ограмотяване.
Задавайки въпрос във форум, трябва да сте сигурен, че имате поне минимума знания да разберете отговорите, които ще получите.
Иначе е безсмислено да питате, защото отговорът на всеки въпрос поражда нови въпроси.
Форумът е професионален и не е място за начално ограмотяване.
Задавайки въпрос във форум, трябва да сте сигурен, че имате поне минимума знания да разберете отговорите, които ще получите.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта