Дълго се чудих, къде да пусна едни снимки и на края се оказа, че нямам подходяща за това тема. Върти ми се някакъв спомен, че бях започвал нещо подобно преди време, но къде, в кой раздел... идея си нямам сега... и търсачката не помогна.
Реших да си пусна нова тема в общия раздел, в която да пускам снимки на обектите които работим в момента. Ето я и нея!
(Ако междувременно някой попадне на подобна моя тема из форума - да ме подсети, да я съединя с тази.)
Следващите снимки са от обекта, който работим в момента. Отделил съм няколко за представяне на новия колега, който работи с нас от 3 месеца. Добър е!
На първите две снимки сме вече до болка познатите аз и Мирко.

Следващите снимки са посветени на новия колега Пепи и част от неговата работа.
Това са полипропиленови фибри, които слагаме в замазката.
Завършвам с новата джаджа, която е уникално помагало в ремонтните дейности. Машинката е многофункционална. На нея могат да се слагат различни приставки, с които да се реже дърво, метал, пластмаса, плочки от теракота и гранитогрес, камък, както и да се шлайфа по различни повърхности или да се снема от нивото на засъхнали лепила и бетони. Удобна е за прецизна работа на трудно достъпни и специфични зони.