според мен това последното на MASTERCAM беше най-добрия съвет,който можем да ти дадем
Плочките са обречени - личи си от снимките
Предлагам съвсем сериозно да се обърнеш към производителя,да му пишеш колко плочки си взел,
какви проблеми имат,
колко ти е излязъл ремонта и изобщо цялата история.
Добре ще е, ако имаш някой останал кашон с опаковка на него, за да могат да проследят и партидата.
Съмнявам се, че фирма от тази големина ще подмине такъв сериозен проблем в продукцията си - представете си че от същата партида се гласят да пратят първа доставка на ново разработен пазар
Според мен ще ти обърнат внимание и ако знаят как се прави бизнес, трябва да ти подменят плочките и да ти покрият всички разходи по демонтажа и монтажа на нови такива (или да го направят с техни изпълнители), докато банята ти се върне в нормален вид с нормални плочки, че дори и да ти се извинят след това с една бутилка вино.
Мисля, че това е единствената нормална ЦИВИЛИЗОВАНА РЕАКЦИЯ на потребител, платил за нещо,а получил друго
Аз така си върнах едни пари от Китайска фирма, която освен всичко плати и транспортните разходи, които бях направил, за да докарам некачествената стока. Е, струваше ми няколко месеца разправии и доказване, но успях.
Успех и на теб и
.gif)
кажи какво е станало