Помислила съм за изолация, за да не е студено при ходене, защото къщата под плочата има зимник навсякъде и мислех да сложа дебел фибран под плочата( стаите ми не са много високи затова не искам да вдигам пода още). Получих съвети, че трябвало да шлайфам мокрия бетон, но никой от хората работещи това не пожела да се наеме с малка площ ( около 40м2 ми е дневната с антрето) . Епоксидните са скъпи и освен това съм в квартал с неготови улици и с двор, в коридора сигурно ще се вкарват песъчинки и ще се надрасква. Исках да не е и съвсем "твърд". Въпроса ми е, с един валяк, баданарка и течна хидроизолация (за покриви и тераси) мога ли да го запечатам и да постигна този ефект? Ако сте запознати с некомерсиални продукти, които ще ми свършат работа, ще ви бъда благодарна, защото аз се запознах с тях само от "клик-клик". Все пак става дума за домашни помещения със средна или малка натовареност, не е някое хале. Ако някой от вас е влизал в Колодрума - Пловдив там е като намазано със силиконов латекс.
От думите "плясни си един теракот и не си мъти главата" вече ми се реве.

Благодаря Ви за вниманието!