Лаик избира перфоратор

Практични връзки, мнения и наблюдения. Дискусии и обсъждане на видовете модели и марки на инструменти и машини.
Правила на форума
В темата "Професионален инструмент" се забранява публикуването на контактна информация за магазини и линкове към сайтове за продажба на инструменти! Също така е забранено и пускане на рекламни постове и обяви за продажба на инструмент! Забраната касае магазини, сайтове и физически лица, предлагащи ръчен инструмент за монтажи при строителни ремонти и авторемонти, както и многофункционалните (multi tool) инструменти!
Всеки потребител, който се интересува от адреси, телефони или сайтове на магазини може да зададе спокойно въпроса си в темата. Отговорите се получават на лични съобщения от Администратор или който и да е потребител на форума!

*Каталози на професионални марки ръчен инструмент ще намерите на 2-ра страница - последен пост!
*Магазини на фирми-вносители за продажба на висококачествен ръчен инструмент ще намерите на 3-та страница!
*Информация, новини и актуализация на стоки от магазини предлагащи професионален ръчен инструмент, представена с линкове, се разрешава само за фирмите вносители, изброени от Администратора на 3-та страница!

Лаик избира перфоратор

Мнениеот ozyrus на 25 Ное 2015 14:00

Bosch GBH 2400;Makita HR2460;Makita HR2470; Metabo KHE 2443 ; Metabo KHE 2644 ;Dewalt D25133K ; Kress 800PE
Това са екземплярите на които съм се спрял.Лаик съм в тази област,и не разбирам от такъв род техника затова и се насочих към този форум.Машината ще я използвам в дома,бита,любителски,но държа да е нещо качествено,както казваме българите да е "вечно".Клоня към Kress,първо защото пише че са немски,и второ единствени вкарват и кабела към гаранцията.Освен това за всички последващи ремонти (след 3,5,8 год. и т.н.)заплащаш само труд без частта,каквато и да е тя(това го предлагали само Kress и Hilti ) .В това ме увери представителят на марката в Бургас,което според мен никак не е маловажно.Между другото бях се насочил към Makita,но така и не намерих от този клас да е произведена в Япония само китайски(това все при официални представители на марката за България)
Предварително благодаря за мненията.
ozyrus
 
Мнения: 1
Регистриран на: 24 Ное 2015 15:43
Skype: vanilliqni

Назад към Механизация, машини, инструменти, оборудване

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта