моля ,помогнете!

Практични връзки, мнения и наблюдения. Дискусии и обсъждане на видовете модели и марки на инструменти и машини.
Правила на форума
В темата "Професионален инструмент" се забранява публикуването на контактна информация за магазини и линкове към сайтове за продажба на инструменти! Също така е забранено и пускане на рекламни постове и обяви за продажба на инструмент! Забраната касае магазини, сайтове и физически лица, предлагащи ръчен инструмент за монтажи при строителни ремонти и авторемонти, както и многофункционалните (multi tool) инструменти!
Всеки потребител, който се интересува от адреси, телефони или сайтове на магазини може да зададе спокойно въпроса си в темата. Отговорите се получават на лични съобщения от Администратор или който и да е потребител на форума!

*Каталози на професионални марки ръчен инструмент ще намерите на 2-ра страница - последен пост!
*Магазини на фирми-вносители за продажба на висококачествен ръчен инструмент ще намерите на 3-та страница!
*Информация, новини и актуализация на стоки от магазини предлагащи професионален ръчен инструмент, представена с линкове, се разрешава само за фирмите вносители, изброени от Администратора на 3-та страница!

моля ,помогнете!

Мнениеот ирена деянова на 01 Дек 2013 20:27

sk (43).gif здравейте на всички!Не съм писала отдавна,защото съм затрупана с работа,но имам малък проблем и съм сигурна че само тук мога да намеря решение.някой може ли да изпрати снимка с количка за гипсокартон,или ако има под ръка такава и не му трябва за утре ,да я даде под наем?пишете,моля!
sk (35).gif JC-ThankYou.gif
ирена деянова
Потребител
 
Мнения: 11
Регистриран на: 15 Мар 2009 16:14

Назад към Механизация, машини, инструменти, оборудване

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта