Оборудване за производство на пелети

Практични връзки, мнения и наблюдения. Дискусии и обсъждане на видовете модели и марки на инструменти и машини.
Правила на форума
В темата "Професионален инструмент" се забранява публикуването на контактна информация за магазини и линкове към сайтове за продажба на инструменти! Също така е забранено и пускане на рекламни постове и обяви за продажба на инструмент! Забраната касае магазини, сайтове и физически лица, предлагащи ръчен инструмент за монтажи при строителни ремонти и авторемонти, както и многофункционалните (multi tool) инструменти!
Всеки потребител, който се интересува от адреси, телефони или сайтове на магазини може да зададе спокойно въпроса си в темата. Отговорите се получават на лични съобщения от Администратор или който и да е потребител на форума!

*Каталози на професионални марки ръчен инструмент ще намерите на 2-ра страница - последен пост!
*Магазини на фирми-вносители за продажба на висококачествен ръчен инструмент ще намерите на 3-та страница!
*Информация, новини и актуализация на стоки от магазини предлагащи професионален ръчен инструмент, представена с линкове, се разрешава само за фирмите вносители, изброени от Администратора на 3-та страница!

Оборудване за производство на пелети

Мнениеот SMITH357 на 30 Юли 2020 15:15

Здравейте,
Живея до борова гора с множество опадали и изсъхнали клони. Гората е голяма, клоните също. Отоплявам се на пелети, като разхода е около пет тона за един сезон.
Идеята ми е да си направя някаква мини инсталация за самостоятелно производство на пелети. Нищо комерсиално, само за собствена консумация. В нета се продават доста модели преси, но проблемът е с клонотрошачката, там нещо не мога да намеря подходяща. Все пак е необходимо освен начупване на дребно, то и смилане до консистенция талаш. Та ако някой има виждане по въпроса, моля да го сподели.
SMITH357
Потребител
 
Мнения: 20
Регистриран на: 25 Мар 2011 12:08
Skype: SMITH357

Назад към Механизация, машини, инструменти, оборудване

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта