danbi написа:...
Забавното на тези Интернет форуми е, че никога не сте наясно с компетенцията на хората с които спорите.
Nobody cares.
А дали е така?
Фактически кой е Анонимусът и като какъв се проявява тук или там повече от почти винаги е неизвестно.
Даже да е не с 5 за месец, а с 5000 постинга за ред години. Виж "Направи сам" колко съм прав.
Обаче проявената гордост, че се занимава с нещо си, невероятното ЧСВ, проличават с повече, отколкото е необходимо,
черти; навярно, тук има правда, всичката.
danbi написа:...
Пиша следното не за вас, а за тези които четат тук и може да изпаднат в заблучдение от ... ексертното мнение.
Другаде не знам как е, но тука аборигените, списващи това-онова, маскирано като експертно становище, обикновено
лесно установяват подобни Анонимуси като Провокатори.
И се отнасят подобаващо.
Първо защото има раздел "Представяне". А спестяването на образование, дори да е предградийния ПУЦ, или опит,
даже да е пренасяне на ОВК-тръби или прокарване на траншейни кабели, повече от всякога не се толерира.
И съвсем не заради орфографията или своеобразието в неприложението на граматическите правила.
Стилистиката я оставям на почивка, стига да съм доволен семантично.
danbi написа:Казвам се Даниел и живея във Варна. Този форум е интересен за мен тъй като оборудвам нова къща
и понякога имам въпроси.
Като начало провокационните въпросни инвенции, обобщаващи някакъв силно частен случай в термодинамичен закон,
или параграф на електрическа наредба, се подлагат на нетрадиционно обсъждане.
Кой разбрал разбрал.
За неразбралите има разбор с по-висока наситеност откъм ненормативна лексика.
Алсо, ако на някого е интересно, това е историята, ако щете - процедурата, на всички наградени по БАН в този форум.
Редирект няма, намерете си ги сами.
За да не е как да е, ради справедливостта и реда написах това.
ПП. Ако не съм изяснявал що е ЧСВ, ще повторя, че иде реч за Величие. В собствените очи.

"Честността е най-големият лукс, който човек може да си позволи." - Джеръм Клапка Джеръм