емил написа: Това е мн готин метод , за мен е естеств Счен да се сети и да го направиПоздравления!
10q бар Емо
.gif)
емил написа:Чудното ми е защо проф. жичкаджии не го използват ?
Не само, че не го използват, а даже не искат и да чуят за него. Отхвърлят го директно само като им спомена. Ама насила хубост не става

емил написа:Използвал съм този метод , само , че ми се наложи да изсмуча първо тънък капронов конец , после с него изтеглих жилката , и после с нея кабелЯ![]()
И на мен веднъж ми се наложи първо да дръпна една тънка корда, нещо от сорта на 0,5 май беше, не помня. После вързах дебелата и стана перфектно.
По трасето имаше 11 броя 90° завоя. Става въпрос за кабела за тонколона на етажерката в горния десен ъгъл. На снимката се вижда едно гофре горе. Тръгва иначе от жълтата слаботокова кутия в долния лесен ъгъл. Пътя е по пода.
Първоначално мислех колоната да е на първи ред от етажерката, но после прецених, че ще е по-добре да е най-горе, а вече бях положил гофретата под изолацията и замазката на пода. Ако още в началото се бях сетил, че горе е по удачно место за говорителите, щях да си ги пусна през тавана