Няма далавера да работиш на роднини братлета, за пореден път се убедих. Работа за 650 лв договорка за 150 лв и втори месец вися с 50 кинта за едно парно.Само ако знаете колко пъти се заричам да не бачкам на родата..............
, но този път наистина за последно и всички се оправдават с голямата криза .gif)
Жоро написа:a (134).gif Няма далавера да работиш на роднини братлета, за пореден път се убедих. Работа за 650 лв договорка за 150 лв и втори месец вися с 50 кинта за едно парно.Само ако знаете колко пъти се заричам да не бачкам на родата.............., но този път наистина за последно и всички се оправдават с голямата криза
.gif)
milen написа:Някой може ли да ми каже колко ще ми излезе изработката на инсталация за локално парно,но само прокарването на тръбите за сега до радиаторите.Без самите радиатори.
Скицирай на един лист помещенията със обозначени врати и прозорци.milen написа:Апартамента ми е 100 кв.м чиста жилищна площ.Ще е необходимо да се поставят 4 алуминиеве радиатора в 4-те стаи .Един радиатор в коридора и една лира в банята.Инсталацията ще е изработена с ПВЦ тръби с алеминиева вложка.За всеки радиатор отделно захранване от колекторната кутия.Ако може да ми помогнете с ориентировъчна цена.Предварително благодаря!!!
milen написа:Апартамента ми е 100 кв.м чиста жилищна площ.Ще е необходимо да се поставят 4 алуминиеве радиатора в 4-те стаи .Един радиатор в коридора и една лира в банята.Инсталацията ще е изработена с ПВЦ тръби с алеминиева вложка.За всеки радиатор отделно захранване от колекторната кутия.Ако може да ми помогнете с ориентировъчна цена.Предварително благодаря!!!
.gif)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта