Здравейте! Моля за вашето компетентно мнение по въпроса с марките дограми. Всеки различно ми казва и аз вече се обърках . Някои ми казват, че Века, Кьомерлинг, Саламандър и Шоко са немски, а други че всички са турски. Искам да си сложа на къщата най доброто, все пак го правя за години напред. Мисля дограмата да е пет камерна, с най голямото разстояние между стъклата и К - стъкло. Предварително Ви Благодаря!!!
Борбата е моята стихия, а победата — моето правило. Не режа глави, но правя чудеса ... такъв съм си ... кактус - ще разтварям цвета си само за определени хора! Ех, Стефане да беше тук да видиш ... Работете с повече ентусиазъм и любов, не мислете само за пари ... ВСЕЛЕНАТА Е БЕЗКРАЙНА ВЪВ ВСИЧКИТЕ СИ ИЗМЕРЕНИЯ! Но и тя не може да се мери с човешката ПРОСТОТИЯ ...
Борбата е моята стихия, а победата — моето правило. Не режа глави, но правя чудеса ... такъв съм си ... кактус - ще разтварям цвета си само за определени хора! Ех, Стефане да беше тук да видиш ... Работете с повече ентусиазъм и любов, не мислете само за пари ... ВСЕЛЕНАТА Е БЕЗКРАЙНА ВЪВ ВСИЧКИТЕ СИ ИЗМЕРЕНИЯ! Но и тя не може да се мери с човешката ПРОСТОТИЯ ...
И аз да попитам за дограмата ? Едно време поне това беше лесно--нямаше никакъв избор а сега от много голям избор най-много да се набуташ Знам само че дограмата ще е PVC следват въпросите! Коя фирма да си избера да ми направи дограмата ? Какъв профил да си избера и колко камерен да бъде ? Какъв да е стълкопакета ? Помагайте
Умният се учи от грешките си, а мъдрия- от грешките на умния !!!