Темата е разделена! Тук можете да си дообясните технологиите.

Администратор
roofbuilding написа:А кой поема гаранцията?
ANGELI написа:roofbuilding написа:А кой поема гаранцията?
кой поема гаранцията?---![]()
![]()
сигурно комшията.
roofbuilding написа:ANGELI написа:roofbuilding написа:А кой поема гаранцията?
![]()
сигурно комшията.
Та ти по този начин ще го излъжеш. Ако стане нещо ти веднага ще се отметнеш от гаранцията. Причина? Материала е некачествен. Дори и да си оставиш ръцете там, ти имаш оправдание. "Материала не става."
roofbuilding написа:Доколкото разбирам Вие осигурявате материалите. Така ли е?
ANGELI написа:roofbuilding написа:ANGELI написа:roofbuilding написа:А кой поема гаранцията?
![]()
сигурно комшията.
Та ти по този начин ще го излъжеш. Ако стане нещо ти веднага ще се отметнеш от гаранцията. Причина? Материала е некачествен. Дори и да си оставиш ръцете там, ти имаш оправдание. "Материала не става."
''Колега'' ( предприемачо) кой,ще лъже и кой,ще маже,това се уточнява в началото.Ако материала е некачествен се казва,но ти като майстор--предприемач,трябва да дадеш гаранция,но ако смяташ,че няма да се справиш по-добре не се захващай.Ако стане нещо ти веднага ще се отметнеш от гаранцията. какво ще стане ще падне покрива ли![]()
![]()
![]()
.материала го е дал --дженерал --не знам кой няма да даде гаранция с този материал.Ама ти нали работиш само с саламбо и изола,и затова не си сигурен.ПРЕСТАНИ С ТВОИТЕ ТЪПИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ.Човека е питал,колко ще струва ми аз ще отговоря до 5лв/м2 с гаранция не от комшията, а от мен с подписан договор.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта