Поставяне на колони?

Строежи, огради, подпорни стени, терасиране и др.

Поставяне на колони?

Мнениеот dDim8 на 16 Юли 2015 18:21

Здравейте,

Първо искам да се извиня, ако темата не е на мястото си или по някакъв начин се препокрива с друга тема. Порових тук и не можах да намеря подобна тема.

С моята половинка решихме да стегнем част от една къща, в която в последствие да живеем. Нашета част е с общ покрив с част от къщата, която се ползва от други хора. Оказа се, че имаме доста сериозен проблем. Тавана е от гредоред, който е строен доста неадекватно. Има основна греда, която държи с попове покрива, но от тежестта основната греда се е огънала, което от своя страна е огънало и самият гредоред. Посъветваха ме, за да укрепим тавана и да подпрем както трябва покрива, би било желателно да сложим колони. И така помещението е 4.50 на 4.50, като на две от страните от вътрешната страна да има по 3 колони 10 на 10 см. Когато говорихме с човека, той каза, че може да са метални, поставени до стената в помещението. Самите колони ще идват от мазето под помещението. Става дума за около 4-5м. колони.

И тук идва проблема, че не можем да намерим фирма, или човек, който да дойде, да оцени нещата като хората и да го направи. Ето защо се обръщам към Вас с молба, ако знаете някой, който се занимава с това, да ми напишете негови координати (тук или на ЛС, няма значение).

В краен случай може да се наложи и сами да си го направим, но все пак искам да си го направи човек, който разбира от нещата.

Благодаря предваеирелно.

Поздрави.
:respekt:
dDim8
 
Мнения: 3
Регистриран на: 15 Юли 2015 16:55
Skype: lalla

Re: Поставяне на колони?

Мнениеот dobri_m на 19 Юли 2015 09:22

Неприятно е да като си в заварено положение, да. Моят съвет е на първо време да дадеш информация за своето местонахождение sk (43).gif .
dobri_m
Потребител
 
Мнения: 8
Регистриран на: 15 Юни 2015 22:49
Skype: dobri_m

Re: Поставяне на колони?

Мнениеот dDim8 на 20 Юли 2015 20:41

Здрасти, местоположението ни е София.

Поздрави.
dDim8
 
Мнения: 3
Регистриран на: 15 Юли 2015 16:55
Skype: lalla


Назад към Земни работи, кофраж, армиране и стоманобетон

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта