Изследване на работната сила в строителния сектор,

Изображение

Изследване на работната сила в строителния сектор,

Мнениеот special на 26 Апр 2008 19:47

Приключи изследването на работната сила в строителния сектор, организирано от КСБ
http://www.ksb.bg/images/stories/ANALIZ%20NA%20REZULTATITE%20OT%20IZSLEDVANETO.pdf

Досега липсваше достоверна информация за структурата, качествените и количествените параметри на работната сила в строителния бранш. Не беше ясно какви са реалните потребности от работна ръка (в частност, какво е съотношението на работещи в отрасъла по специалности, какви са прилаганите модели за управление и развитие на човешките ресурси, кои са мотивационните фактори за привличане и задържане на квалифицирани специалисти и работници в строителството, степен на удовлетвореност от условията на труда).

В отговор на тези важни актуални въпроси, КАМАРАТА НА СТРОИТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ (КСБ) проведе сред членовете на камарата представително проучване за състоянието на работната ръка в отрасъла. Такова мащабно проучване в строителния отрасъл се прави за пръв път в България и е от голямо значение за разрешаване на проблемите по управление на работната ръка в бранша.

Проучването се организира от работния екип на КСБ с активното участие на председателите и техническите сътрудници от областните представителства (ОП) на КСБ. Изследването се реализира от социологическия екип на Фондация "Анализ на риска" (ФАР)
Информацията е взета от http://www.ksb.bg
Съдете за Вашия успех по това, от което трябва да се откажете при постигането му.

ИзображениеИзображениеИзображение
http://www.bgremonti.com
http://otpushvane.com
Аватар
special
Експерт
 
Мнения: 2727
Регистриран на: 04 Дек 2006 21:19
Skype: brb

Назад към Всичко което трябва да знаем!

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта