От няколко месеца съм горд собственик на Ситроен Ц5 абсулютно безаварийно до миналата седмица. Светна една лампа на ESP (система против пробуксуване) влизам в първият сервиз, обяснявам ситуацията и реакцията на "баш майстора" - ще плачеш, ще плачеш , аз
.gif)
той вади един лаптоп ръга един кабел в колата щрака по клавиатурата нещо и пак - ще плачеш. ще плачеш, аз пак
.gif)
какъв е проблема - изгорял датчик за контрол на ъгъла на волана, нов 1000лв. върви си търси втора употреба и ела да го сменим. Аз вярно се поизпотих ама търся какво да правя и така няколко дена ама нъц. Съвсем случайно минах покрай един сервиз и ми направи впечатление, че отпред само френски коли, влезнах споделих си проблема, пратиха ме при един човек, той извади лаптопа и пак го ръгна на същата букса. Викам си ясно па ще плача
.gif)
. Човека вика има някакъв проблем но ми трябва малко време иди изпий едно кафе и ела. Пия си аз бирата и си мисля, тоя сега ме мота да вземе повече пари за диагностика и па ще плача
.gif)
Допих си бирата и съвсем подготвен да плача се връщам, колата паркирана отпред и оня ми вика 20-се кинта. Плащам мислейки си 20-се кинта на вятъра. Питам какво и е, а той казва същото, датчика за ъгъла на волана. Почти се разплаках вече а тоя вика - обучих го само че за да не ти дава след време пак грешка иди на реглаж на предница. Тука вече почти се разревах, ама от радост тоя път. Та внимавайте къде си сервизирате играчките
.gif)