Дървен материял

Изображение
Правила на форума
Сектор за частни обяви и физически лица извършващи услуги.
*Първо и основно условие за всеки, който продава или предлага услуги е да се представи в секцията за представяне на форума или в самата тема която пуска! Обяви без данните на собственика им, ще бъдат изтривани. Задължителни изисквания за представяне: Трите имена, местожителство, телефон.
*Oбяви за услуги, продажби, замени или наеми без реални снимки, цени и контакт за връзка ще бъдат цензурирани или трити без предупреждение!
*Неграмотно написани обяви ще бъдат трити без предупреждение!
*Обяви и заглавия на обяви, написани с големи букви ще бъдат цензурирани или изтривани без предупреждение!
*В обяви за извършване на услуги е задължително да се пускат актуални снимки на лична работа! Снимките трябва да са ясни и да показват вашата работа в детайли! При неизпълнението на това условие, обявата ще бъде незабавно изтрита без предупреждение или уведомяване на потребителя! *Всеки Потребител има право на 2 обяви за един месец. Пример: 1 обява за продажба/и и 1 обява за услуга/и.

Дървен материял

Мнениеот Zezo на 29 Май 2016 00:36

Здревейте. Не съм сигурен, че е подходящо за отделна тема, нито дали е подходящо за форума. "Властите" ще преценят :D!. Търся фирма, която има на склад сух дървен материял. Конкретно материял за покривни конструкции. Масата, която успях да намеря до момента, предоставя стандартни 4м греди. Трябват ми 4.8м. Не бих желал за 80 санта да наставям ребра :х. Не бих искал темата да стане начин за реклама или самореклама. Та! Споделете моля :).
Аватар
Zezo
Потребител
 
Мнения: 38
Регистриран на: 12 Яну 2016 12:47
Местоположение: Кадето съдбата ме занесе (но най-вече вкъщи) :)
Skype: tsvetan stoychev

Назад към Търси - предлага

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта