Продавам греди BSH

Изображение
Правила на форума
Сектор за частни обяви и физически лица извършващи услуги.
*Първо и основно условие за всеки, който продава или предлага услуги е да се представи в секцията за представяне на форума или в самата тема която пуска! Обяви без данните на собственика им, ще бъдат изтривани. Задължителни изисквания за представяне: Трите имена, местожителство, телефон.
*Oбяви за услуги, продажби, замени или наеми без реални снимки, цени и контакт за връзка ще бъдат цензурирани или трити без предупреждение!
*Неграмотно написани обяви ще бъдат трити без предупреждение!
*Обяви и заглавия на обяви, написани с големи букви ще бъдат цензурирани или изтривани без предупреждение!
*В обяви за извършване на услуги е задължително да се пускат актуални снимки на лична работа! Снимките трябва да са ясни и да показват вашата работа в детайли! При неизпълнението на това условие, обявата ще бъде незабавно изтрита без предупреждение или уведомяване на потребителя! *Всеки Потребител има право на 2 обяви за един месец. Пример: 1 обява за продажба/и и 1 обява за услуга/и.

Продавам греди BSH

Мнениеот Васкони на 21 Мар 2016 15:00

Здравейте, форумци!

Сменях гредоред на къща и ми останаха греди, които искам да продам. Материалът е гарантирано СУХ и ВИСОКОКАЧЕСТВЕН и имам сертификат за качество.

Гредите са тип BSH, a сечението им е 14см х 14см. Имам 5 греди х 4 метра и още 3 греди х 2.5 метра. Гредите също така, сами ще се уверете, са инпрегнирани против пожар и дървояди. Продавам ги, разбира се, под себестойността, на която съм ги закупил.

Оставам на Ваше разположение. За въпроси, моля пишете на лично или звънете по телефона.

Прилагам снимки на гредите

Поздрави,
Васил Василев
089 9807439
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Васкони
Потребител
 
Мнения: 8
Регистриран на: 23 Ное 2015 10:00
Skype: pr0digal_s0n

Назад към Търси - предлага

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта