Продавам: Предпазни / Защитни очила сделани в СССР

Изображение
Правила на форума
Сектор за частни обяви и физически лица извършващи услуги.
*Първо и основно условие за всеки, който продава или предлага услуги е да се представи в секцията за представяне на форума или в самата тема която пуска! Обяви без данните на собственика им, ще бъдат изтривани. Задължителни изисквания за представяне: Трите имена, местожителство, телефон.
*Oбяви за услуги, продажби, замени или наеми без реални снимки, цени и контакт за връзка ще бъдат цензурирани или трити без предупреждение!
*Неграмотно написани обяви ще бъдат трити без предупреждение!
*Обяви и заглавия на обяви, написани с големи букви ще бъдат цензурирани или изтривани без предупреждение!
*В обяви за извършване на услуги е задължително да се пускат актуални снимки на лична работа! Снимките трябва да са ясни и да показват вашата работа в детайли! При неизпълнението на това условие, обявата ще бъде незабавно изтрита без предупреждение или уведомяване на потребителя! *Всеки Потребител има право на 2 обяви за един месец. Пример: 1 обява за продажба/и и 1 обява за услуга/и.

Продавам: Предпазни / Защитни очила сделани в СССР

Мнениеот backstage на 13 Апр 2015 23:32

Казвам се Христо Петров Минков, живея в гр. Перник, 0895 355 655.

Продавам автентични Предпазни / Защитни очила. Произведенеи са в СССР през 1989г. Очилата са много високо качесво, защото са били предназначение за износ, нямат нищо обшо с модерните китайски боклуци! Цената е символична, смао 5лв. за брой. За контакт с мен: 0895 355 655, изпращам с Еконт за цялата страна. Имам налични бройки!

Ето снимки: http://backstage.snimka.bg/?album;aid=861015
backstage
 
Мнения: 2
Регистриран на: 12 Юни 2012 20:49
Skype: backstagent

Назад към Търси - предлага

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта