Търся работа като общ работник в София

Изображение
Правила на форума
Сектор за частни обяви и физически лица извършващи услуги.
*Първо и основно условие за всеки, който продава или предлага услуги е да се представи в секцията за представяне на форума или в самата тема която пуска! Обяви без данните на собственика им, ще бъдат изтривани. Задължителни изисквания за представяне: Трите имена, местожителство, телефон.
*Oбяви за услуги, продажби, замени или наеми без реални снимки, цени и контакт за връзка ще бъдат цензурирани или трити без предупреждение!
*Неграмотно написани обяви ще бъдат трити без предупреждение!
*Обяви и заглавия на обяви, написани с големи букви ще бъдат цензурирани или изтривани без предупреждение!
*В обяви за извършване на услуги е задължително да се пускат актуални снимки на лична работа! Снимките трябва да са ясни и да показват вашата работа в детайли! При неизпълнението на това условие, обявата ще бъде незабавно изтрита без предупреждение или уведомяване на потребителя! *Всеки Потребител има право на 2 обяви за един месец. Пример: 1 обява за продажба/и и 1 обява за услуга/и.

Търся работа като общ работник в София

Мнениеот Живко Г. на 19 Мар 2015 11:57

Живко Георгиев
jivko_semm@abv.bg

Здравейте,
Казвам се Живко Георгиев, търся работа като общ работник. Живея в София. Опитен общ работник в строителството ( и градинарството ) съм.
Най-силните ми качества са, че имам натрупан опит (това може да се види в кратката автобиография, която публикувам по-долу) и развито строително мислене. Също важни качества са че съм дисциплиниран, отговорен работник, не кръшкам от работа, изпълнявам си съвестно задачите и без някой да следи за това. Обичам да влагам старание в работата си, това ми носи лично удовлетворение.
Като общ работник преминах през голяма част от дейностите във строителството – боядисвах, копах канали, хамалствах, къртих, чистих, зидах, помагах на зидари, помагах за изграждане на фасада от сламени бали, асистирах на кран, на склада, на дърводелци, миех прозорци, облицовах и топлоизолирах водопровдни тръби, бърках бетон, помагах на монтажници и пр.
Започнах като новак, но с времето натрупах опит, развих строително мислене, научих се да бъда ефективен и стигнах до положение да бъда търсен и ценен работник. По-долу описвам част от опита ми, тези работни места, които са най-скорошни.

Юни-Юли 2013 г.
Белово
Ремонт на покрив. Тук работих главно като зидар, иззидах под основната рамка на покрива. Свалих, почистих и наредих керемидите, боядисвах дървесина, хамалствах, бях помощник на главния дърводелец.

Април-Май 2013 г.
София
Боядисах външната дървения на къщата – външните части на покрива и парапетите. Шпакловах. Подържах градината.

Август – Септември, 2012 г.
София
Участвах в изграждане на фасадата на къща със сламени бали. Приготвях балите като поправях тяхната форма, приготвях глинен разтвор, след това потапях балите в разтвора и ги подреждах да съхнат. Със готовите бали изграждах фасадата на къщата, като ги подреждах и уплътнявах в предварително подготвена дървена рамка, накрая "затварях" рамката. След това приготвях специфичен глинен разтвор, с който измазвах фасадата.

Февруари-Април, 2012
Лондон
Haydon Mechanical and Electircal (http://www.haydonme.co.uk/)
Три големи жилищни блока в Канинг Таун, Лондон.
Работих за фирмата, която изграждаше водопроводната и електрическата мрежа на сградите. Моята и на колегите ми главна задача беше да се грижим за доставките и да топлоизолираме водопроводни тръби. Когато пристигнеше доставка ние разтоварвахме материалите и след това ги отнасяхме до мястото, където ще бъдат инсталирани, или до мястото за складиране. Доставяните материали бяха тръби, радиатори, кабели, всякакви водопроводни и електричарски неща. Всичко това в количества необходими за три големи блока. Когато нямахме доставки, изолирахме водопровдните тръби. Работихме почти без да спираме, във всяка седмица имаше по два дни, когато не спирахме за почивка, защото постоянно идваха доставки. Често работихме през Събота и Неделя.

Август-Декември, 2011г.
Лондон
Faithdean PLC (http://www.faithdean.co.uk/)
Реконструкция на "Гьоте Институт" в Кенсингтън, Лондон. Четириетажна сграда и
подземен етаж.
Къртих подове, събарях стени, изстъргвах стари мокети, свалях мазилка, разрушавах стари тавани, копаех дупки, забърквах бетон. Приемах доставки и разнасях доставените материали до местата, където ще бъдат употребявани. Събирах строителните отпадъци и ги изхвърлях в контейнерите. Веднъж седмично идваше голям контейнер за отпадъци, тогава изхвърляхме всичко събрано. Понякога това отнемаше цял ден. Имаше дни с интензивни разрушителни дейности, когато рушихмe и събирахме отпадъците - тежка и изтощителна работа. Много често работихме през Събота и Неделя.

Май-Юли, 2011г.
Лондон
Watkin Jones Group (http://www.watkinjones.com/)
Три блока студентски общежития в Хокстън, Лондон. Бях назначен да запълвам с цемент дупки по целият обект. Помагах на зидарите, като носех тухли, блокове и хоросан за тях. Помагах на крана като завързвах, развързвах и позиционирах материалите. Копаех дупки за водопроводни и електрически инсталации. Също изпълнявах стандартните задачи като преместване и разнасяне на материали, почистване и изхвърляне на отпадъци.

Май-Август, 2010г.
Лондон
Faithdean PLC (http://www.faithdean.co.uk/)
Представителен магазин на "Apple" и офис блокове в Ковънт Гардън, Лондон. Работата основно се състоеше да местим материали, да почистваме обекта и да
изхвърляме боклука в контейнерите. Изпълнявахме задачите, които началникът ни поставяше, главно подготвяхме места в строежа за да работят там квалифицираните работници, като освобождавахме и разчиствахме местата, доставяхме материали, събирахме отпадъчните материали и ги изхвърляхме. Постоянно ни се поставяха дребни задачи из целият обект. Той трябваше да бъде приключен колкото може по-скоро, за това работата беше доста интензивна, работихме всяка събота и неделя.

Октомври, 2009г. - Януари, 2010г.
Лондон
SN Murdoch
Девет-етажна сграда в Падингтън, Лондон. Работих за фирмата която изграждаше фасадата на сградата, изцяло от стъкло. Моята задача беше да мия прозорците, които формираха фасадата. За целта употребявах професионални инструменти.

Ако решите да се свържите с мен, моля пишете ми на e-mail адрес jivko_semm@abv.bg. Благодаря ви!
Живко Г.
 
Мнения: 4
Регистриран на: 21 Май 2013 12:26
Skype: n/a

Re: Търся работа като общ работник в София

Мнениеот mazeto на 23 Апр 2015 08:45

Не си поглеждате пощата май
mazeto
 
Мнения: 1
Регистриран на: 03 Апр 2015 12:43
Skype: n_a_a_n

Re: Търся работа като общ работник в София

Мнениеот Краси Иванов на 01 Юни 2015 21:54

Ех,Живко...,защо си в София,Живко?!
Ако решиш да се местиш в Бургас,когато и да е,обади ми се и почваш работа от същия ден!
Краси Иванов
 
Мнения: 1
Регистриран на: 23 Сеп 2012 15:26
Skype: krasimir_ivanov79

Re: Търся работа като общ работник в София

Мнениеот Живко Г. на 27 Юли 2015 18:03

Здравейте,
Търся работа до края на Август, jivko_semm@abv.bg. Благодаря ви!
Поздрави!
Живко
Живко Г.
 
Мнения: 4
Регистриран на: 21 Май 2013 12:26
Skype: n/a

Re: Търся работа като общ работник в София

Мнениеот Живко Г. на 28 Юли 2015 11:15

Някои от проектите, в които съм участвал:

can town.jpg


applestore_coventgarden_courtyard-728x483.jpg


Paddington-Station-London-004.jpg

Падингтън стейшън в Лондон.

goethe.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Живко Г.
 
Мнения: 4
Регистриран на: 21 Май 2013 12:26
Skype: n/a


Назад към Търси - предлага

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта