Търсим майстор за бетон

Изображение
Правила на форума
Сектор за частни обяви и физически лица извършващи услуги.
*Първо и основно условие за всеки, който продава или предлага услуги е да се представи в секцията за представяне на форума или в самата тема която пуска! Обяви без данните на собственика им, ще бъдат изтривани. Задължителни изисквания за представяне: Трите имена, местожителство, телефон.
*Oбяви за услуги, продажби, замени или наеми без реални снимки, цени и контакт за връзка ще бъдат цензурирани или трити без предупреждение!
*Неграмотно написани обяви ще бъдат трити без предупреждение!
*Обяви и заглавия на обяви, написани с големи букви ще бъдат цензурирани или изтривани без предупреждение!
*В обяви за извършване на услуги е задължително да се пускат актуални снимки на лична работа! Снимките трябва да са ясни и да показват вашата работа в детайли! При неизпълнението на това условие, обявата ще бъде незабавно изтрита без предупреждение или уведомяване на потребителя! *Всеки Потребител има право на 2 обяви за един месец. Пример: 1 обява за продажба/и и 1 обява за услуга/и.

Търсим майстор за бетон

Мнениеот bob2001 на 09 Авг 2018 14:00

Здравейте,
Търся човек който да разбира от циментови или бетонни работи.
Работата е да се поставят бетонни тръби Ф400 в крайпътната канавка ( За повече инфо мога да изпратя снимка на email или заповаядайте на място за по добра оферта и информация). Търбите са с дължина 1 метър и са 5 на брой. След което трябва да се постави изравни с скална маса и да се постави арматура. Последно е да се бетонира с дебелина 15 до 20см.
За оферти и предложения на телeфон 0888824040 или на email dobromir.nikolov@abv.bg
Благодаря предварително. Поздрави,
Елена Николова
bob2001
 
Мнения: 1
Регистриран на: 08 Авг 2018 12:41
Skype: dobromir_nikolov01

Назад към Търси - предлага

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта