К Р И Т И К И !!!

Изображение

Re: Некоректна фирма - Продимекс ООД

Мнениеот nasco2 на 10 Мар 2014 10:01

yaneff82 написа:Отивай в икономическа полиция .Аз поне така си решавам проблемите с подобни фирми , стига да имам нещо черно на бяло , два пъти дори и без нищо написано пак си взех парите чрез икономическа .


Практичен съвет, мерси. Черно на бяло, имам. Подписали са ми фактурата с което признават автоматично задължението и са длъжни в седем дневен срок да преведат парите. Мерси, ще опитам. JC-ThankYou.gif
Аватар
nasco2
ПАРКЕТ, ЛАМИНАТ И ДЮШЕМЕ
ПАРКЕТ, ЛАМИНАТ И ДЮШЕМЕ
 
Мнения: 389
Регистриран на: 10 Апр 2007 13:27
Местоположение: София
Skype: nasco2

Re: К Р И Т И К И !!!

Мнениеот yaneff82 на 10 Мар 2014 12:33

Стискам палци всичко да е наред .
Монтаж на гипсокартон - снимки http://www.yaneff82.snimka.bg

Страницата ми в фейсбук - https://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D ... 422?ref=hl
Аватар
yaneff82
СУХО СТРОИТЕЛСТВО
СУХО СТРОИТЕЛСТВО
 
Мнения: 2432
Регистриран на: 23 Дек 2009 11:30
Местоположение: Бургас
Skype: yaneff82

Re: К Р И Т И К И !!!

Мнениеот chapara на 11 Мар 2014 21:46

Насе, ако полицията откаже, те ти едни момчета за твоята работа sk (43).gif sk (41).gif sk (6).gif

http://sg-group.bg/


trade@sg-group.bg
http://www.sg-group.bg
"Чапара" Е.О.О.Д.
Фирма за довършителни строителни дейности.
Божо от Софето
Изображение
Аватар
chapara
СМР
СМР
 
Мнения: 2773
Регистриран на: 15 Авг 2009 15:41
Местоположение: София
Skype: chapara60

Re: К Р И Т И К И !!!

Мнениеот Аматьора Бс на 16 Юли 2014 16:50

admin написа:
ALEX M. написа:Нещо напоследък съм много критично настроен !? Искам да изкритикувам някой, но този път не знам кого ? Май започнах да звуча глупаво за това ще разкажа от къде идва това мое желание. Преди няколко дни отидох да свържа кухненска мивка към водомерите, буквално към водомерите защото този щранг захранва само кухнята. Водомерите и канала (ф50) ги бях правил, по-скоро преместил, преди двадесетина дни. Нищо особено като работа ! Нито сложно, нито трудно, нито пък се изисква някакъв майсторлък за това ... Просто една рутинна работа. Всеки водопроводчик може, всъщност би трябвало да може, да го направи без проблем. ОБАЧЕ, каква беше изненадата ? Човека слага да пием кафе и казва " Мебелистите бяха очаровани от ВиК-то ..." При което аз зяпнах ! Помислих че се майтапи. Щом "колегите" не могат да направят добре една толкова елементарна работа ???? И явно това е масово щом като на мебелистите им прави впечатление ? БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !

Алекс, не знаеш колко си прав и колко точно формулира изказването си: И явно това е масово щом като на мебелистите им прави впечатление
На няколко пъти ми се случва да идват мебелисти и да казват: Иксам канала да се измести на 0.30м., искам водопровода да е точно там, и искам допълнителен кан50 точно еди къде си. До тук добре, всичко е напълно нормално, защото кухните се правят по поръчка и е естествено след като с клиента са решили къде да напаснат всичко да има някой преработки и премествания на ВиК системата. Обаче какво се случва когато идва време за монтажа на батерията и връзването на каналите на мивката, пералнята и миялната или каквито там уреди са предвидени?! Когато всичко приключва и монтажните им групи си тръгват, клиентите започват да ми звънят и да ме молят да отида и да вържа кухненските им прибори. Това се получва по две ясни за мен причини!
Първата от тях е, че човекът който казва къде да бъдат позиционирани точките на водопровода и отворите за канала, не може да предвиди точните за това сифони и части за системата!
Втората причина е неграмотност на монтажната група да свърже ВиК уредите към системата и мисля, че това е по голямия проблем!
В защита на твърдението си мога да дам снимков материал от апартамент в Младост 1, дори и да питам клиента как беше името на фирмата изградила и монтирала кухненските модули, но мисля, че това е излишно! Иначе самото изпълнение на кухнята на мен ми хареса, като изключим някой забележки на самия клиент, но това е друг въпрос.
Според мен тези фирми трябва да са съвсем наясно с професионализма на монтажните си групи, относно монтажите на мивки, смесители, миялни, перални и тяхното свързване към водопроводната и канализационна система. И ако не са сигурни, че могат да го изпълнят, да не пишат в договорите си, че ще го направят!
Тук е мястото обаче, където трябва да изкажа и радоста си от срещата ми с професионалистите на фирма Бомпани. Изключително кадърни хора с които се работи леко и без проблеми. Каквото казахме, това направиха! Също така и бяха много гъвкави по отношение на работата си с мен и клиента. Това се случи преди 2 години с розовата кухня, която я има снимана в сайта ми.
Преди няколко дни ми звънят от обекта и ми казват че няма топла вода до кухнята която току що е монтирана(случва се в 10 вечерта).Отивам аз на другия ден на работа и естествено първо в проблемната къщичка.Там юнака мебелист продължава да твори по останалото обзавеждане.Поглеждам под мивката и очакванията ми се оправдават-шпакловчика леко е замаскирал тапата на топлата вода и нашия видял само двата студени и боцнал батерията на тях.Отивам и му казвам трябва да разглобиш цялата кухня за да ти оправя бакиите(мивката е затапена от другите модули) и той направо сълзи в очите готов да се разплаче.Погледах малко мъка и му отбелязах къде да резне с короната гърба на шкафа и след това нежно по шпакловката с чукчето и хоп топлата тапа лъсна.Така че извода е фаянсаджии и мебелисти да не пипат хляба на чешмеджиите.Ние не сглобяваме мебели и не слагаме плочки,така че,и вие не барайте смесители мивки и всякакви такива. a (151).gif
Аматьора Бс
Потребител
 
Мнения: 8
Регистриран на: 25 Фев 2014 19:16
Skype: KRASIMIR.JELEV1

"Маджик НВ"ООД Ненчо Митев и Владимир Петров

Мнениеот plaver на 18 Апр 2016 11:17

Въпросната фирма се управлява от двама НЕКАДЪРНИЦИ и ИЗМАМНИЦИ ,Ненчо Митев и Владимир Петров.През 2007г подписахме предварителен договор за строеж срещу обезщетение за нашето място в центъра на гр.София .През 2008 събориха къщата ни след като я бяхме ремонтирали и ни оставиха на улицата 4 семейства 6 човека.Е няма други толкова несериозни хора.Първенци са в обещанията.Нямат равни в омайването всичките звезди ще Ви свалят и нищо няма да свършат.Винаги някой друг е виновен ,никога те нямат вина.Нямат изпълнено обещание.Това са ДОЛНИ ИЗМАМНИЦИ!Чуете ли ги моля обадете се!Пълни некадърници!Бива ги само в копаенето на дупк!Изкопаха изкоп 24*29*6 метра дълбок взеха на зелено пари от хора и си плюха на петите и дим да ги няма.Къщата на съседите ни падна и тя в изкопа .След 4 години дела и документи човека скоро почина!Супер екип си имат тези крадци и мошеници.Бягайте от тях!Ненчо Митев,Владимир Петров са шайка ИЗМАМНИЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ!Вкараха ни в проблеми и с общината заради Изкопа!След години дела ние собствениците ги осъдихме и каква полза?Хитреците предвидливо са си взели паричките и имотите и дим да ги няма!Да пукнат дано!Боклуци мръсни!Събориха къщите ни,изкопаха огромен изкоп 6 метра дълбок , пропадна улицата ,къщата на съседа ни падна в дупката! Нито Ненчо Митев ,нито Владимир Петров никой не дойде да си оправи поне дупката или да зарие или да укрепи.Крият се като мишоци!Има заведени повече от 10 дела срещу фирмата им за над 800 000лв. Даже магьосниците са успели да излъжат няколко човека да им вземат паричките за апартаменти на зелено .МРЪСНИЦИ ДОЛНИ не заслужават и е опасно да управляват фирмата си"Маджик Н.В"ООД и да продължават да мамят хората!Казвам се Пламен Пандилов тел ми е 0896861516.
plaver
 
Мнения: 1
Регистриран на: 03 Ное 2012 11:52
Skype: pandilow1

Здравейте

Мнениеот Etimama на 04 Окт 2017 07:53

Мнението е изтрито, защото е първото Ви мнение във форума и е пуснато анонимно! Анонимни потребители не се толерират в никакъв случай, да не говорим за писане в тема "Критики"!
Отдолу са правилата за писане в тази тема, които най-вероятно не сте прочели. Представете се според тях и тогава напишете мнението си.

Направени са специални теми за "ПОХВАЛИ" и "КРИТИКИ". Моля всички потребители на форума да пускат своите критики в съответния за това раздел. Поради невъзможност на админа да премести една тема в друга, тези постове, които не са в определената за това тема се трият.
От този момент нататък хората, които ще се оплакват или хвалят от някого са длъжни да се представят с трите си имена, града в който живеят и телефон или поща за контакт! Когато се оплакват от някой, трябва проблема да бъде описан с всички подробности и детайли, а не да се получава пост клевета от рода на "Този е мошеник" или "Тези не разбират", защото аз съм казал/а! Подобни постове са недопустими, считат се за клевета и обида за хората към които е насочен и неуважение към четящите този форум! Анонимността няма да бъде толерирана по никакъв начин и подобни постове ще бъдат изтривани без предупреждение!
Правилото не важи за старите теми - те се намират в заварено положение!
Екипът на бгремонти, моли за разбиране и желание от ваша страна да бъдат спазвани правилата в тази тема.

ПП. Подчертания текст влиза в сила от 05.01.2012г. Не важи за вече написаните постове!
Etimama
 
Мнения: 1
Регистриран на: 10 Юли 2017 14:13
Skype: etimama

Re: К Р И Т И К И !!!

Мнениеот mimizgurova на 03 Ное 2018 22:43

Мнението е изтрито, защото е първото Ви мнение във форума и е пуснато анонимно! Анонимни потребители не се толерират в никакъв случай, да не говорим за писане в тема "Критики"!
Отдолу са правилата за писане в тази тема, които най-вероятно не сте прочели. Представете се според тях и тогава напишете мнението си.

Направени са специални теми за "ПОХВАЛИ" и "КРИТИКИ". Моля всички потребители на форума да пускат своите критики в съответния за това раздел. Поради невъзможност на админа да премести една тема в друга, тези постове, които не са в определената за това тема се трият.
От този момент нататък хората, които ще се оплакват или хвалят от някого са длъжни да се представят с трите си имена, града в който живеят и телефон или поща за контакт! Когато се оплакват от някой, трябва проблема да бъде описан с всички подробности и детайли, а не да се получава пост клевета от рода на "Този е мошеник" или "Тези не разбират", защото аз съм казал/а! Подобни постове са недопустими, считат се за клевета и обида за хората към които е насочен и неуважение към четящите този форум! Анонимността няма да бъде толерирана по никакъв начин и подобни постове ще бъдат изтривани без предупреждение!
Правилото не важи за старите теми - те се намират в заварено положение!
Екипът на бгремонти, моли за разбиране и желание от ваша страна да бъдат спазвани правилата в тази тема.


ПП. Горния текст е точно, като Вашия - копи-пейст! Освен, че не сте прочела правилата на форума, не сте прочели и правилата написани специално за раздел "Критики". Най-смущаващо е, че не сте прочели и поста, който е на 1см, точно над Вашия! Затова и аз го копирах и го пуснах, ако случайно пак влезете тук, да го прочетете.
Администратор
mimizgurova
 
Мнения: 1
Регистриран на: 03 Ное 2018 21:40
Skype: mariq zgurova5

Предишна

Назад към Бригади, фирми, майстори и работници!

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron